Psykolog Eva Handest

Cand. Psych og sexolog

Jeg er uddannet til klinisk psykolog på Københavns Universitet i 1991 og har en efteruddannelse indenfor sexologi og psykoterapi ved Nordic Association for Clinical Sexology (NACS). I 2003 blev jeg udnævnt som specialist i klinisk sexologi. I 1994 blev jeg autoriseret af Norsk Psykolog Nævn og i 1998 af Dansk Psykolognævn. Jeg har i mange år arbejdet som psykolog/sexolog i Norge og har egen praksis i både Norge og Danmark.

Jeg har altid haft en interesse i at arbejde med mennesker, og derfor besluttede jeg mig for at uddanne mig som psykolog efter at have været sygeplejerske i en årrække. Som sygeplejerske har jeg arbejdet indenfor psykiatrien både som leder, underviser og supervisor. Jeg har derfor foruden mit psykologvirke en lang erfaring med samarbejde og udviklingsprocesser i såvel store som små organisationer. Jeg har også bred erfaring i forhold til afholdelse af kurser og foredrag.

Jeg er medlem af Dansk og Norsk psykologforening samt NACS og arbejder i overensstemmelse med Deres regler for etik for nordiske psykologer og er underlagt reglerne om tavshedspligt.